2013. okt. 2.

Az Isteni Nő visszatérése

The Return of the Divine Feminine

Az Isteni Nő visszatérése

Férfiak, ha rosszul viselitek az Isteni Nő és a Vénusz energia hatalmas folyamát, ha egótok még mindig irányításra és dominanciára kondícionálódott, nyugodjatok meg, az Isteni Nő visszatérése korántsem azt jelenti, hogy mostantól a nők veszik át az uralmat. Az egységet, a szív korát hozza el, az Isteni Nő újra egykori helyzetébe kerül, miközben egyensúlyt teremt, igazságot, változást hoz, gondoskodással, bölcsességgel és intuícióval gazdagítja földi tapasztalatainkat.

Ez az erő ébreszti fel az Isteni Férfit, aki nyugodtan elvetheti az elavult mintát, hiszen tisztában van vele, hogy csak akkor lesz esélyünk a túlélésre, ha a nő valódi ereje birtokába kerül. Az Isteni Férfi tudja, hogy a nő benne is él, ahogyan ő is ott él az Isteni Nőben.

Az Isteni Férfi nem fél a nő erejétől, mert ketten egy csapatot alkotnak. A nő megihleti a férfit, a férfi pedig mennyei áhítattal megtermékenyíti a nőt egy békés világ látomásával, mely Alkímiai egységükben szökken szárba. A sötétség mélyén elszórt magokból új valóságok sarjadnak, az Anyaméh az újjászületés teremtő üstjévé formálódik, amint a nő és a férfi akaratának és áhítatának ereje kitaszít minden energiatolvajt és lélekrablót a nő birodalmából, kik szörnyű tetteikkel sötét tevékenykedéseiket táplálják.

Az isteni sablonok és a benső isteni másolat visszanyerik régi formájukat, és ezáltal minden élőlény és alkotóelem szert tesz az Egység leheletének tudatos megismerésére. Igaz, Kozmikus Tánc kezdődik, melyben a régi erőharcok szükségtelenné válnak. E tánc – az Isteni Nő és Isteni Férfi összehangolt mozdulatainak méltó ünnepe –  védelmező, fényes erőteret alkot azok körül, kik a benső tudást választják.
A tönkrement házasságokat helyrehozza, gyógyír a szakításokra, a nemi szerepek kuszaságára, melyek kizsákmányolják a testet és mindazt, ami szent, sértik az önértékelést, a tisztességet, a felsőbb tudatossághoz való hozzáférést és az önelfogadásra, tisztességre, becsületre valamint a Gaiaval és a Kozmikus Erőkkel közös teremtésre való képességet...

Tehát, Férfiak, ne féljetek az egyre növekvő energiáktól. Nők, ne ijedjetek meg az erőtöktől, ha emlékeztek is, hogy a múltban üldöztek vagy megöltek benneteket. Szívből szeressük és tiszteljük egymást. Eljött a mi időnk, hogy egyként emelkedjünk fel.



~ LME
KÖSZÖNÖM a fordítást Széplaki Anitának






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése