2014. nov. 10.

Ciklus és Jóga

 VÁRLAK SZERETETTEL!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/555251504605110/


CIKLUS ÉS JÓGA

Ciklusok.. Amikor érzed a kiégés, az elfáradás közeleg, itt az idő a pihenésre. Ringatózz magadban, csendesítsd le a hullámokat, a stresszt, a negatív gondolatokat. Mielőtt ők csendesítik el az intuíciódat, az erődet, Téged. Ebben a könnyed, önmagadban való ringatózásban engedj utat az új megszületésének. Szabad vagy.. Ismét! Újra és újra…

A társadalom gyakorlatilag arra szólít fel, hogy ne vegyük figyelembe a menstruációnkat. A reklámok azt sugallják ezek a napok olyanok, mint a többi. Hát nem! És a többi nap sem egyforma. Beláthatjuk, hogy ciklusok váltják egymást az életünkben, a természetben, ha tetszik, ha nem. Sajnos nem csak a nők, hanem a környezetük is szeretne tudomást sem venni róla..
Ha egy nő nem veszi figyelembe a ciklusát és annak üzeneteit a jóga rendszeres gyakorlása során és a mindennapi életben, az komoly következményekkel járhat.

Megbeszéljük ami nőijóga órákon kimarad, nincs idő elmondani és a ciklusunkkal kapcsolatos.
- beszélünk a menstruációs ciklusról és a „megfelelő” gyakorlásról
- érintjük a különböző menstruációs "betegségeket", azok lelki okait
- megbeszélünk egy havi jógagyakorlást, ami a ciklusunkkal együtt áramlik, változik.
Az elhangzottak és a kitekintések ott jelenlévő nők problémáinak megfelelően fog alakulni!

KINEK AJÁNLOM? 
- aki babát szeretne
- akinek problémás a ciklusa
- aki szeretné megérteni a változást
- aki szeretné megtalálni a saját gyakorlását
- aki szeretné a legjobbat kihozni a "női ciklikusságból"

Egy nőijóga óra margójára:
Tartok csak nőknek órákat. A kedvenc órám.. ahol együtt vagyunk, együtt mozgunk, lélegzünk, létezünk. Minden egyes alkalommal megtapasztalom azt a csodát, ami a különbözőségünkben, de mégis egységünkben rejlik. Ahogy elnézem a női jógázókat az órán, szívem megtellik szeretettel, sokszor a szemem is könnybe lábad, bár ezt Ti nem látjátok a félhomályban. Mennyire gyönyörűek vagytok... mind. Nagyon sokat tanulok tőletek minden egyes alkalommal, saját magamról és saját küzdelmeimről is. Mint egy tükör, álltok előttem a gyertyafényben és megmutatjátok azt az erőt, ami bennünk "rejlik". Bár úgy érzem, már nem rejtett erő, nem rejtőzködő ez az energia, nagyon is a felszínen van. Visszatért a Nő, aki igazából el sem ment, mindig ott volt.. csak sokáig nem vettünk róla tudomást. Tegnap 20-an fogtuk egymás kezét és csodálatos érzés volt veletek megtapasztalni, ami ott történt. Hálás vagyok, hogy eljöttetek és részese lehettem.

Adomány: 5000FT Helyszín: Anahita Jóga és Szellemi Központ
Jelentkezni 2000 FT Előleg befizetésével lehet az Anahita recepcióján és a noiszosszenetek@gmail.com email címen. Ha van kérdésed, hívj bátran. Tel: 06-30-6707884

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése