2012. márc. 14.

Piramis az égen :)



Amerre csak nézek azt olvasom, hogy kb. mától hatalmas átminősítő, átalakító erők jelentkeznek az életünkben. Március 13-17- ig tartó időszak asztrológia szempontból különleges és egyedülálló. Elvileg egy emberöltő alatt csak egyszer fordul elő. Szerencse, hogy a négy napos ünnepre esik, talán így mindenkinek lesz egy kis ideje számot vetni a múlttal - a téllel- és elindulni az új -a tavasz- felé.
Azt látom a környezetemben, hogy aki dolgozott magán eddig is, annak sokkal könnyebb a változásokat követnie. Még akkor is, ha azok hirtelenek, nem vártak. Ezek az emberek most kiegyensúlyozottabbak az új energiákban. Hiszen a munka során kialakult egy hit, hogy minden jól van, ahogy van. Úgy lesz jó, ahogy lesz. Elcsépeltnek hangzik, de igaz. Saját tapasztalatom, az, hogy sokkal gyorsabban kipörögnek az események és lépnünk kell, haladnunk vele és akkor egyből jön a visszajelzés, hogy: IGEN, EZ AZ! Jól csináltad!
Aki nem dolgozott magán, hát igen.. ők most nincsenek annyira jól. Bár én tényleg azt gondolom, hogy soha nem késő, döntsd el MOST, hogy előre lépsz és nem hátra:)

Itt vannak a linkek hozzá:

http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/marcius-14-az-alapok-atalakitasa/

http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/tavaszi-robbanas.html

a következő kép Gerilla jógán készült rólam és nagyon jól megmutatja, amiben most hiszek.. Bizalom..mindig van egy tartó erő és ha rábízod magad a "végtelen erőre, felsőbb énedre, a magasabb tudásra, Istenre" -ki hogyan hívja- megtartatsz :). Csak enged bele magad a folyamatba, hogy megtapasztald az életet, a maga tiszta minőségében.


A fotót Tóbi Gábor készítette .
A Kép pedig a Sunrise fitness és jóga teremben készült, Sántha Brigi oktató felügyelete alatt:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése