2012. febr. 21.

Hold



Ma Február 21-én újhold napja van. A Hold ciklusa mindig újholddal kezdődik. Ilyenkor csak egy sötét korongot láthatunk az égen. Ez az idő a legalkalmasabb a megújulásra, szervezetünk méregtelenítésére, gyógyító diétázásra. Érzékenyek vagyunk lelkileg, ezért érdemes a stresszes helyzeteket elkerülni, finom gyógyteákat inni, meghitt légkört teremteni, meditálni.

Érdemes elengedni amire nincs szükség, hiszen az újhold, mint ahogy a nevében is van, segít megújulni. Kezdődik egy új ciklust az életedben, határozd meg az irányt. Az elkövetkezendő napok segíteni fognak ebben, hiszen ahogy a hold töltődik, növekszik, úgy segít beindítani a tudatos teremtési folyamatokat benned. Nem elég meghatározni és elgondolni mi a következő lépés, tartsd a szemed a kitűzött célon:):) A növekvő hold időszakában, mindennap állj meg egy pár percig, és tudatosítsd mit szeretnél és hogyan elérni.

Tibeti új év is erre az időszakra esik. Pontosan február 22-re ami nálunk Február 21.
2139 a Víz-Sárkány Éve kezdődik. Megoszlanak a vélemények, hogy ez egy "jó" vagy "rossz" év lesz, de én azt javaslom bármi is jön, mindig arra gondolj: ELMÚLIK.
Egyszer minden elmúlik. A víz -sárkány valószínűleg, hozni fog egy-két érzelmi kitörést:):)

Szép hetet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése