2011. ápr. 24.

hazugságok hálójában?

A legtöbb nő pontosan érzi, ha párja félrelép vagy kezd kihűlni a kapcsolat,valamiért mindig elhessegeti ezt a gondolatot és hisz , mert hinni akar. Természetesen ott a másik oldal is amikor a félelmeinket vonzzuk be, régi mintáink alapján ítélünk és így szépen lassan fokozatosan meg is teremtjük mindazt ami az elménkben van. Ilyenkor a legjobb feltenni a kérdést: több vagy kevesebb leszek e ÉN attól , hogy mellettem marad e vagy sem bárki is? TERMÉSZETESEN EGYIK SEM..
 Illetve megér e az egész dolog annyit, hogy tönkre tegyem a nappalokat és éjszakákat, miközben lehet, hogy csak saját képzelgéseim csapdájába estem. Természetesen senki és semmi nem éri meg, hogy tönkre tegyem a napokat amiket jól is megélhetnék, persze ha szenvedni szeretnél, azt is lehet:) saját döntésed.
A legtöbb amit két ember tehet, hogy őszinte marad, sok bosszúságtól és hosszú évek "hiábavalóságától" menthetik meg egymást.
Tiszteld annyira a másikat, hogy a lehető legőszintébb maradsz, nem igaz az az elv, hogy amit nem tud az nem fáj,mert a lélek érzi és mindent tud, csak maximum nem tudja a tudatos tudatban , hogy pontosan mi is az amit érez. 
Sok felesleges körtől menthetitek meg egymást ezzel, hiszen mindenkinek legyen meg a választás joga,hogy ő ebben részt akar venni továbbra is, vagy nem...és dönteni csak akkor tud, ha őszinték vagytok egymáshoz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése